Seurakilpailu vuosien tauon jälkeen

Turengin Auk järjesti pitkästä aikaa ralliharjoituksen 23.1 Saloisten maastossa.

Tapahtuma keräsikin mukavan joukon paikalle ja kilpailijapareja oli yli 20, mukana myöskin enduron moninkertainen maailmamestari Juha Salminen. Kuntamme johtaja Reijo Siltala pääsi myös maistelemaan niin etu, taka kuin neliveto kyytiä. Vauhtia ei kuulemma tarvinnut pyytää lisää, siitä huolen olivat pitäneet Salminen Subaru, Erkki Koskivirta Starlet ja Tuomas Välilä Fiesta R2. Tuomakselle tie saattoi olla hivenen tutumpi koska synnyin koti sijaitsee harjoitusreitin varrella.

Janakkalan Sanomien toimittaja Maria Ilonen oli myös vauhdin hurmassa mukana. Hän pääsi nauttimaan Petteri Salmisen Starletin kyydistä ja maisema oli vaihtunut ripeästi.

Tapahtuma toimikin hyvänä harjoituksena SM Auto Sorsa Ralliin 4-5.2-22 (Riihimäki ralli) osallistuville. Välilät Tuomas ja kartturi Päivi osallistuvat Rallin SM sarjaan vaikka eivät olleet mukana kauden avanneessa Tunturi rallissa.

Iso kiitos kuuluu myös myötämielisille maanomistajille ja kaikille mukana olleille talkoolaisille, ilman teitä emme olisi tätä tapahtumaa saaneet järjestettyä.