Vuoden 2019 lisenssi myynti alkanut

AKK on  aloittanut kauden 2019 kilpailija- sekä ilmoittajalisenssien myynnin. Lisenssit sisältävät Sporttiturva-vakuutuksen. Huomioithan, että kilpailemista rajoittava sairaus/terveydentila vaatii aina lääkärinlausunnon. Löydät liiton lausuntopohjan ja sen täydentämisohjeen sekä tarkemmat tiedot lisenssivakuutuksesta tästä linkistä.

 

Kardiologin lausunto kauden 2019 kansainvälistä lisenssiä hankittaessa

Jokaisen, joka hankkii kansainvälisen lisenssin kaudelle 2019, on käytävä vuosittaisessa lääkärintarkastuksessa. Kansainvälisen lisenssin hakijalle verenpaineen mittaus tulee tehdä vuosittain ja lepo-EKG-tutkimus joka toinen vuosi tai tarvittaessa tiheämmin.

Jatkossa FIA:n sääntöjen mukaisesti 45 vuotta täyttäneiden tulee toimittaa lisäksi kardiologin (sydänlääkärin) lausunto kansainvälisen lisenssin saadakseen. Jos hakijalla on mahdollisia sydänoireita rasituksessa tai muita löydöksiä, voi kardiologi määrätä lisätutkimuksiin ja esimerkiksi rasituskokeeseen. Voimassa oleva rasitus-EKG, joka on suoritettu ennen 31.12.2018 korvaa kardiologin lausunnon kaudella 2019.

Liiton verkkokaupassa myytävä sääntökirja 2019 sisältää lisätietoa kilpailemisesta, kilpailuista ja kalustosta.

Osa seurojen jäsenmaksulaskuista on jo toimitettu (tarkista seuralista täältä)  ja jäsenmaksuja voi maksaa KITI-järjestelmässä. Mikäli seuran nimi puuttuu listalta, kehotamme seuraa päivittämään jäsenrekisterinsä ajantasalle ja olemaan yhteydessä liittoon laskutusluvan tiimoilta.

Lisätietoja lisensseistä ja jäsenmaksuista:
yhteyssihteeri Riikka Nikander, 050 361 6456, lisenssit@autourheilu.fi
projektipäällikkö Timo Lampinen, 040 847 0155, lisenssit@autourheilu.fi
lajikoordinaattori Mia Vihavainen, 050 528 3022, lisenssit@autourheilu.fi

Lähde: Autourheilu.fi