Liikenneveitikan voittajat saatiin taas ratkottua.

Liikenneveitikka 2022 ajettiin kauniissa kesäsäässä 14.8.2022.

Tasaista oli myös tänäkin vuonna ja yleisen luokan voittaja jouduttiinkin ratkaisemaan vanhalla ”ralli” säännöllä, ensimmäisen pätkän (eli rastin) tulos ratkaisi.

Matkaan starttasi nelisenkymmentä kuljettajaparia.

Naistenluokan voittoon kurvailivat Katriina ja Annika Ahonen Jeepillä, Yleisessä luokassa Jukka ja Tero Kemppi Skodalla, Myllyn perhe, Marja ja Arto eivät saaneet viedä kiertopalkintoa takaisin kotiin vaikka niin lähellä se olikin.

Mobiili luokassa hienosti voittoon alle 10 virhepisteen Ville Havivaara Jari Taljavirta Toyota Corollalla.

Mobiili luokassa nähtiin myös hienoa yhteistyötä kun kilpailija pari nro 30 Sari Annelen ja Tiina Mäkelän Ford Customin vaihdevivusto kiukutteli niin luokan kolmansiksi kurvailleet Jyrki Virtanen Juha Auerannan kanssa auttoivat neitoja hädässä että matka pääsi jatkumaan.

Lauantaina olimme myös auttamassa Ahveniston autourheilijoita EM Historic rallin erikoiskokeiden teossa, kiitos kaikille auttaneille. Oli siellä jotain Latvaloita, Pajareija ja Husseja ynnä muita kilpailemassa 😉 Valtamediat ovat niistä jo toitottaneet reilusti.

Samassa yhteydessä ajetussa Varaosa Expert Rallissa seuraamme edustivat Ilkka Koskela Katja Salmijärven kanssa Opelilla sekä Välilän Tuomas ja Päivi Fordilla, molempien kohtalona oli keskeytykset teknisiin murheisiin, Koskela Salmijärvellä jo perjantaina, Välilöillä lauantaina miltei koti nurkille.

Kilpailijoita Cap Autokoulun rastilla.
Kilpailijoita Kiipulan rastilla.
Rallin AT Lauantailta.
Välilät vauhdissa koivukehällä ensimmäisellä kierroksella, Kuva Harri Ruokonen
J-M Latvala ja Juho Hänninen ehtivät huomioida tulevaisuuden toimitsijatkin.